mood for a day 

kapat
  1. efsanevi progressive rock grubu yes in en iyi kadrosuyla 1973 yılında çıkardığı fragile adlı albümde yer alan enstrümental steve howe bestesidir kendileri bizatihi. 70'li yıllara düşkün her rock gitaristinin kalbine taht kurmuştur, orası kesin. stewe usta gitarını kucağına alır ve flamenko dan yola çıkarak klasik gitar armonilerinin engin denizlerine yelken açar. şarkıyı gülümsemeden dinlemeniz imkansız gibidir. endorfin salgılarınızı hızlandırır, adeta şarkıyı dinlerken bir paket cikolata yemiş gibi olursunuz. çalması çok zor değildir (ben bile çaldığıma göre) ama melodik dehanın en güzel örneklerinden biridir. her ne kadar stewe usta altta linkini vereceğim canlı kaydında akustik gitarla çalıyor olsa da klasik gitarla daha güzel tınladığını söylemeliyim (ki stüdyo kaydını klasik gitarla yapmıştır)izleyin ve keyfini çıkarın, size bir paket çikolata kadar tatlı bir şarkı;

http://www.youtube.com/watch?v=ZiA1XBXAE6U +
    (ditty, 09.01.2007 18:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» terlik » tinercinin elinden bali posetini calmak » varim diyor » direc t » gurultuye getirmek » cumhuriyet halk partisi » tip » ulkemize ozgu hitap sekilleri » annabell lee » acun un kameramani feridun » gulben ergen le surpriz » hamdi bey vs jacop » aydin fest 08 » sabahleyin uyanildiginda nihat dogan olmus olmak » unsilent storms in the north abyss » slav kavimleri » show tv » leman sam » schattenfaust » ms visual studio » emlakci » 23 nisanda mese palamutu yiyen cocuk » fiat regata » 2008 yilinda hala darbe telaffuz eden yurttas » turkiye de argo muhendisi olmak » cevdet sunay in sovalye olmasi » bediuzzaman said nursi » asimo » sigarayi birakma yontemleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa