montajelemani ni askere ugurluyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. montajelemani
  2. montajelemani ni ozlemek
  3. palta montajelemani ve askerlik
  4. bursa montajelemani yazlik zirvesi
  5. askere gitmek
  6. dtp nin askere guvenmemesi
  7. askere bir gideyim
  8. askere gideceklere tavsiyeler
  9. kankanin askere gitmesi
  10. askere sormadan bir sey yapamamak

© 2008 - uludağ sözlük

montajelemani ni askere ugurluyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. montajelemani ni askere ugurluyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu montajelemani ni askere ugurluyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» formati dagitan gammazlar » abdullatif sener » guitar asylum » oy verme kriterleri » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » hic bitmeyecek gibi gelen ask » kemal kilicdaroglu » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » yeni baslayanlar icin mars » 2008 krizini islam ulkelerinin tetikledigi iddiasi » tanri nin olmadigi yer » 3rd movement cadenza » bratislava » izmiri izmir yapan ozellikler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sorunsal » gece evden gelen garip sesler » mistik sanrilar » gercegi degerlendirme yetisi » damdan dusen eski sevgili » santimlere takilmayin » bir kadinin en seksi oldugu an » asik oldugunu herkese soylemek » asansor kullanmayi bilmeyen insan » masturbasyon » gitme diye yalan bile soylerim » memati bas kafamiza sik » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » west » seri halde arti oy veren melek