monitorun yaninda posteri var hep bakiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben kendim icin bakiyorum
  2. kocama kadin bakiyorum
  3. gururla bakiyorum dunyaya
  4. aynaya bakiyorum ve seni curutuyorum
  5. polemigi aciyorum keyfime bakiyorum
  6. su an monitore bakiyorum ve agliyorum sozluk
  7. gulerken yaninda olanin aglarken yaninda olmamasi
  8. uludag sozluk e bakiyorum basliklara inanamiyorum
  9. monitorun yanindakiler
  10. ortada rte bir yaninda menderes bir yaninda ozal

© 2008 - uludağ sözlük

monitorun yaninda posteri var hep bakiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. monitorun yaninda posteri var hep bakiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu monitorun yaninda posteri var hep bakiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » evladim sen bayanlari ciftlestir ben geliyorum » arigato » eline almak » oluyorum kederimden » moderasyonun hassas noktalari » itu sozluk e rezil olmak » bir milli park projesi olarak bekar evleri » 2008 pekin olimpiyatlarinda akilda kalanlar » repesaj a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games