monitore ekmek banmak 

kapat
  1. internetten karin doymaz tabusunu yıkmak elinde trabzon vakfikebir ekmegi ile için akşama kadar yemek tarifi konulu bloglarda dolaşan teknoseksüel bünyenin yaptığı çelınc.*
    #2688382 (only want to be exist, 12.12.2007 02:04 ~ 02:05)

© 2008 - uludağ sözlük

monitore ekmek banmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. monitore ekmek banmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu monitore ekmek banmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atesle barut yan yana durmaz » vat di fak is goin on men » deusozluk » higgs bozonu » dunyanin en cok kufur yiyen insani » tehlikeli saplanti » oldum de uyandim » angel of death » elveda rumeli » imhotep » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » vapurda aglamak » tygers of pan tang » no one is there » bu yaz ben cok degistim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki sabetayistler » sevil aki » zengin pici » milk cup » luther » cuneyt akeroglu » slaven rimac » osurmanin dayanilmaz hafifligi » sozlukte her gun yapilan takim kavgalari » atilim universitesi » recep tayyip erdogan in msn i » denizli » mustafa celaleddin pasa » kopush fm » tom bombadil in basbakan olmasi