monica dawson 

1. heroes da dana davis adlı amerikalı hoş bir bayanın canlandırdığı karakter. özel yeteneği gördüğü fiziksel hareketleri kendi vücüdunun limitleri dahilinde taklit edebilmesi*dir. üzerinde kafa yorulan 'peki nathan'ı görse uçarken, o da uçabilecek mi?' sorusunun yanıtı 'hayır'dır. lakabı st. joan dur.
    #2710946 (notrinova, 18.12.2007 11:45 ~ 11:54)

© 2008 - uludağ sözlük

monica dawson başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. monica dawson ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu monica dawson nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye de devlet teklif ediyormus » iman zinciri » erdogan nin kriz uyarisina tepki gostermesi » angel of death » galatasarayli » izmir de carsaf giymek » adsl faturalarindan bikmak » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » bu maceranin sonu uzayda biter » akyaka » zeki duyguluer » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » anlamli sarki sozleri » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gemicik » zall dan beklenenler » kirklareli » yaran haberler » imper » acliktan aglamak » guvercin » baslik osurmak » tevitol » tanrinin hayalgucu » turkler ve uzayli atalari » izmitspor » nevsehir » askerligi seven insan » sozlukte gay var