monetarizm 

kapat
  1. parayı konu alan dusunce akimi..*
    #272206 (piano-foRte, 23.05.2006 15:30)
  2. Enflasyon konusu üzerinedir ve enflasyonun en büyük nedeni para arzının hükümetlerce gereksiz yere ve aşırı ölçüde artırılmasını vurgulamaktadır.
    #1944586 (argeos, 16.07.2007 12:18)
  3. para talebi fonksiyonuna sürekli gelir kavramını ekleyen, kısa dönemde keynesyenlerle, uzun dönemde ise klasiklerle benzer özellikler gösteren başını milton friedman ' in cektiği iktisat ekolü.
    #3426297 (rendekar, 21.05.2008 12:01)

© 2008 - uludağ sözlük

monetarizm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. monetarizm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu monetarizm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kahramanmaras » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » yuz 1981 » ozkaymak » ceci n est pas une pipe » ben bu yaziyi sana yazdim » isparta » dusta aglamak » 2008 kuresel ekonomi krizi » 6 pas » beholderr » sergen yalcin » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » jolly joker balans » david lynch filmlerini begenmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bana sen lazimsin » paranormal phenomena » dinde mantik aramamak » cep telefonunu duvara firlatmak » irib » zall asana zall asana mendilini » maddeler halinde konusan insan » angelica » yatmadan once yuz firca darbesi » orhan ayhan » mustafa denizli » kafakoparanus » rs » her yazara bir iphone » klimakafa