monastiraki 

kapat
  1. atina'nın plaka'nın hemen altında yer alan pazar günleri kurulan bit pazarıyla ünlü semti. barındırdığı birçok mekanla gece hayatının da en renkli olduğu semtlerden biridir.
    #1716660 (queraimo, 02.06.2007 16:32)

© 2008 - uludağ sözlük

monastiraki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. monastiraki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu monastiraki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran fikralar » beyaz kale » ideal penis boyu » muharrem orucu » geri donusum kutusu » kktcell » annenin sosyalizmi cokerttigi an » ergen havuc ve maceralari » keskek » bagirarak sevismek » yanlis anlasilmis sarki sozleri » viski cacik » dave matthews band » pc » o yazar benim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael beasley » eskiya » turklerin elinde bir alman tacir » elazig da kupe ve piercing ile dolasmak » hizli okuma teknikleri » gaasaray » dogubayazit » entry ve nick uyumu » zor zor zor » sacriter » ermeni doktorlarin 15 bin askeri kor etmesi » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » ankaragucluler saraba dustuler » agri » sizofreni