momur 

kapat
  1. yeni bir dördüncü nesil yazar.*
    (larker, 12.02.2007 08:32)
  2. namı değer eva * iradesi olan ve her daim beraber olmak istediğim sözlük yazarı.
    (jakoben, 12.02.2007 23:34)
  3. varlıgıyla bana sevinç zerk eden, beraber büyümeyi ögrendiğim, suc ortagım ruhikizim.
    (toromanx, 17.02.2007 10:39)
  4. tiyatrosever yazarlardan.
    (yasakani, 02.07.2007 00:23)

© 2008 - uludağ sözlük

momur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» damin dibindeki saksagan » cacik » kufretmek istiyorum » bebegi havaya atip tutamamak » depresyona girmem sokarim » yaran msn diyaloglari » merhaba ankara zirvesi » yaran baslik yonlendirmeleri » www wwwwwwwwww www » bir gayle bir lezbiyenin iliskisi » tayyip erdogan dunyaya basbakan olsun kampanyasi » eksi oy mafyasi » okeyde biten oyuncunun elinin hikayesini anlatmasi » odtu elektrik elektronik muhendisligi » sinifa sevgilisini getiren ogrenci » seovinin gelecegi » emperor » iste budur ustat » no man s land » seri eksi oy veren x muhabbeti » open your mind » kucuk emrah kucuk ibo kucuk ceylan triosu ve evrim » fender marcus miller jazz bass » sevilen kisinin baska biriyle cikmasi » secim yasagi » karmasi eksiye gomulup tirmanamayan yazar » sevgilinin eski sevgili oldugu an » igrenc basliklar » yerli yerince » besiktas » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » bir tanem » muzeyyen senar » 40 yasinda olup screenshot bilmeyen yazarlar » ahmet yilmazer » karma » mira » yirtik krampon » alkol ve sigara » gabriel gray » rumpelstiltskin » tartuf bey » dandin sevimli dev » dot net framework » elleri goremiyorum » kampusweb » yuzde 47 nin turk vatandasligindan cikarilmasi » vaapad » yuzbasi » mahrem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa