moltisanti 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 20.01.2008 08:07)
  2. hakkında bir fikrim yok ama bu "kişilerin komünist olamayacağı, komünist olanın devlet olduğu" hakkındaki yazdıklarına katılmadığım yazar.
    hocam laiklik değil ki bu devlet olsun ben olamayayım.
    komün: toplum.
    komünist: toplumcu.

yahu neden olamayayım?
    (benden yazar olmaz, 10.02.2008 21:37 ~ 21:38)
  3. bir the sopranos delisi izlenimi veren yazar.
    (bkz: christopher moltisanti)
    (mykalkan, 29.02.2008 23:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» akustikmolotof » ilk opusme agrisi » tarihteki buyuk yalanlar » john abruzzi » en begenilen yazar nickleri » tavlada gelen zari kafiyeli soyleme » anti vestel manisaspor » askerde yatak yapmak » 10 paket anket durum cidden felaket » anne kiz diyaloglari » eski sevgilinin mutlu olmasi » basliklari alt alta okumak » kani yerde kalmayacak » ebru salli » sac uzatirken cekilen sikintilar » kemal unakitan » deniz arcak » universite tercihi yapacaklara tavsiyeler » zulfu livaneli » tarihte ilk golu yiyen kalecinin soyledikleri » ben geneleve gitmem diyen erkek » guntekin onay » patron » selfsuck » dogville » blast » eeyore » yan ve geri pas ustasi futbolcular » gece a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa