mokar hastasi nihan 

kapat
  1. lemanın efsanevi nemfomanyak karakteridir. kendisinin 180 km hızla gelen arabanın önüne eğilip (bkz: domalmak) içinde kaybettiği hatırlanmaktadır.
    (komandost, 15.01.2006 14:08)
  2. tuzağına düşürdüğü zavallı(!) ve masum(!) erkeklerin erkekliklerini emip bitiren karadul gibi birşey...
    (PhyXiuS, 28.02.2007 13:52)
  3. bulduğu herşeyi alma potansiyeline sahip kişilik, nihan isimli bayanların karalekesi. bir macerasında halkın yapımına isyan ettiği gökdeleni içine alarak eylemi sonlandırmıştı.
    (akustik, 06.07.2007 14:46 ~ 29.08.2007 14:29)
  4. istanbulda favori yeri dikilitas tır.
    anadolu da peribacalari na da hastadır.
    yağmurlu havalara bayılır keza etraf semsiye doludur.
    ve en nihayetinde bir gün polisten kaçan bir hırsızı içine alarak onu polisten kurtarmıştır.
    (leblebi tozunun hastasiydim, 13.07.2007 20:44)
  5. kendisini kassa, evreni dahi icine alabilecek kapasiteye sahipken, cizeri cengiz ustun tarafindan devami getirilmemis efsanevi karikatur karakteridir.
    (faidelibilgi, 23.01.2008 07:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kapi » jacksparrow » dogum gununde sinava girmek » turk standartlari enstitusu » asla pes etme » katharsis » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » sanchez rodriguez joaquin » cin » ay » cam agacinda uc fidan » sanirim osurdum » altinci uluslararasi turkce olimpiyatlari » launcher » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali » i can t tell you why » yasaklamak yasaktir » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » cv ye uludag sozluk yazari yazmak » amacindan saptirilmis icadlar » sanitabant » sadettin kanyak » krematoryumu zabitanin basmasi » rus edebiyati » en kalitesiz insan » toplu tasima araci » yeter anne » die die die my darling » benzine yapilan zam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa