mogollar 

/ 2
kapat
  1. an itibariyle 24 'da konuk olan grup.
    #2815160 (grand ekinoks, 10.01.2008 00:13)
  2. bugüne kadar insanlık tarihindeki,en geniş sınırlara ulaşmış imparatorluğu kuran (moğol imparatorluğu)millet.şu anda asya'da fakir bir halk olarak yaşamaktalar
    #2816306 (naturalboy, 10.01.2008 09:53)
  3. bir gün mutlaka geri dönecek ve dünyaya tekrar diz çöktürecek olan millet.
    #3180412 (gulce, 23.03.2008 15:33)
  4. bu akşamki bursa açıkhava konserindeki, özellikle cahit berkay'ın muhteşem performansıyla(bağlama,akustik,bas gitar,tambur..), ve "şarkılarını benden araklıyor" temalı kıraç ayarıyla, emrah karaca'nın eller havaya tadındaki popstar muadili solistliğiyle, dila hanim la, agri dagi efsanesiyle, tabi ki, illa ki selvi boylum al yazmalimla, konserde söylemediği yolum seninle ile, ve daha neler neler ile aşmış, bitirmiş, kırk yılı devirmiş duayen grup.
    #3500703 (endless, 06.06.2008 02:13)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

mogollar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mogollar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mogollar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cumhur haksizca aglayanlarin patlatir avucuna » mullin » j » tekerlegin icadi » yer yatagi » mansetli gomlek » iserken ayaga cis sicramasi » otoyol ve koprulerin ozellestirmesi » bana mi caliyor deliren canlar » cemsbg a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games