mogollar 94 

kapat
  1. moğolların uzun bir aranın ardından 94 yılından çıkardıkları albüm.
    tracklist:

(bkz: dinleyiverin gayri)
    (bkz: issizligin ortasinda)
    (bkz: alageyik)
    (bkz: dorde ozlem)
    (bkz: bu dunya bizim)
    (bkz: kesisleme)
    (bkz: sen varsin orada)
    (bkz: beni hor gorme kardasim)
    #213373 (varg, 05.05.2006 15:11 ~ 15:12)
  2. bu albumu harika olan bunun yanında bişey yapmalı diye bağırtan grup..
    #250261 (halbarad, 16.05.2006 13:49 ~ 13:50)

© 2008 - uludağ sözlük

mogollar 94 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mogollar 94 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mogollar 94 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» charles fourier » fakirse sasi zenginse sehla » overkill ii » ben o eski ben degilim » piercinglilere sorulan sorular » yeni baslayanlar icin arabistan » carlitos tevez » yerli mali » got sirasi » beren saat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games