modlog 

kapat
  1. eksi sozluk te uzun ve sancılı bir süreç sonrası yazarlarında görmeleri sağlanan her yazara ait moderator görüşlerinin, silinmiş entrrylerin bulunduğu bir fasilite. sözlüğümüzde de mevcut mu merak ediyor bünye. burada adi başka bir şeydir onu da bilmiyorum tabi.
    #1114883 (dis kapinin mandali, 06.01.2007 17:06)
  2. yamulmuyorsam burada da aynı isimle bulunan ama sadece yetkililerin gördüğü fasilite... "yazarlarında görmesini talep ettiğimiz" ama hor kullanımı, yazılan bilgilerin silinememesi gibi nedenlerden dolayı hiçbir zaman yazarlara açılmayacağını da düşünmüyor değil insan...

zira "sizin hakkınızda çok hoş şeyler yazıyor." densede merak işte görmek ister herkes...
    #3709063 (fatal, 23.07.2008 19:27)

© 2008 - uludağ sözlük

modlog başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. modlog ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu modlog nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fuck metallica » sozluk yazarlarinin itiraflari » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » richard dawkins in resmi sitesinin yasaklanmasi » turkiye de insan hayatinin degerinin olmamasi » sinarit baba » kafayi cizmek » cocukken hayal edilen seytan sekli » yaran telefon diyaloglari » godos a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games