modern hoca nasreddin yorumu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nasreddin hoca
  2. hoca nasreddin
  3. nasreddin hoca senlikleri
  4. nasreddin hoca fikralari
  5. keloglan ile nasreddin hoca
  6. noel baba vs nasreddin hoca
  7. nasreddin hoca fikralarina gulen sapsal
  8. noel baba ve nasreddin hoca nin gay olma olasiligi
  9. nasreddin hoca yi noel baba zanneden cocuk
  10. sozlukteki nasreddin hocalar

© 2008 - uludağ sözlük

modern hoca nasreddin yorumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. modern hoca nasreddin yorumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu modern hoca nasreddin yorumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » kocaelispor » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » mudur » cocuklar duysun lan artik » adim adim ibnelik » artvin » tayyip erdogan in msn listesi » apocalypse please » hikmet cetinkaya » smoke screen » yavuz selim demirag » nazli ilicak » buyuk ortadogu projesi esbaskanligi » galatasaray dan nefret etme sebepleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ersin karabulut » senkronkaymasi » beziman » gumushane » rikimaru » bu yaz ben cok degistim » halki ekonomik kriz ile korkutmak » fakir pici » masum anadolu aski » masumiyet muzesi » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » bedevi kulturu » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » anahtari evde unutmak » somali yazarlar