modern folk uclusu 

1. müzigimizde bir dogru nota öyküsü,zamaninda trt den nasibini almis,hincal uluc un türkiye ye tanitiminda önemli pay sahibi oldugu, ama artik album cikartmayan kaliteli müzik grubu..
    #306100 (besserwisser, 03.06.2006 00:38)
  2. türk halk müziğini yeniden yorumlamış, sevmiş sevdirmiş ve halada sevdiren grup.ayrıyetten bu gruptan dogan canku gelmiş geçmiş en iyi klasik gitarcılarımızdan biridir.
    #340835 (ragnar, 13.06.2006 01:00)
  3. an itibari ile trt 2'de bir programa konuk olmuş, şarkı söylemekte olan grup.
    eskiye dair güzel şeyler hatırlatıyorlar.
    #1091800 (risale, 01.01.2007 23:46)
  4. aysegul aldinc'le birlikte 1981 yılı eurovision şarkı yarışması temsilcimiz.
    #1766249 (leggare, 14.06.2007 01:42)
  5. şahane bir müzik topluluğu. Geçenlerde TRT'de eski bir kayıtlarını yayınladılar hatta şu idi:

--spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=3M4_-Y22Dfw +
    --spoiler--

Edit: çok sesli vokal yapısının Türkiye'deki öncülerindendirler.
    #1766262 (mikrop, 14.06.2007 01:45 ~ 01:47)
  6. ezginin günlüğü'nün düşler sokağı parçasını kendilerine ait o muhteşem yorumla söyleyip beni mest eden grup.
    #2958596 (myosotis, 06.02.2008 03:09)
  7. trik trak trik trak olur mu hic calismamak adlı veya adını benim koyduğum ama herkesin bu haliyle bileceği şarkının sahibi gruptur. hatta efsane şudur ki o parçayı bulup chatin e yollayan ilk 5 kişi singapurda 2 gece 3 yıl tatil imkanına sahip oluyormuş.
    #2958623 (chatin, 06.02.2008 03:18)

© 2008 - uludağ sözlük

modern folk uclusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. modern folk uclusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu modern folk uclusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gaziantep » open office » agladigim gunler oldu » 30 kg dashakli adam » rambo okan vs bebek okan » canlandi lan canlandi » namarak » imper » mithat korler » doktorun hastasindan nefret etmesi » ben garanti cennete giderim diyen insan » bursa » pleasantville » olimpik havuz » jj » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » burdur » adim adim ibnelik » ville laihiala » son tavsiye edilen entrylerim » kafakoparanus » no one is there » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » zeytinburnucocugu » zall misin yok musun » zall bize de ayfon alsana » jack krauser » entry ve nick uyumu » yaran basliklar » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi