modern defetme yontemleri 

kapat
  1. ilgili kişiyi ortamdan uzaklaştırmak için söylenen modern sözlerdir. örnek olarak; senin isin vardi degil mi , seni tutmayayim verilebilir.
    (hyperion, 17.12.2006 02:18)
  2. abi sen nereye gitcektin?
    (burakker, 17.12.2006 02:48)
  3. - senin biraz yurumeye ihtiyacin var.
    (mulayim, 17.12.2006 02:50)
  4. - sen çay demle ben geliyorum.*
    (larker, 17.12.2006 02:51)
  5. Fuck Of.
    (kivanchh, 28.10.2007 11:58)
  6. -ya ben de birazdan dışarı çıkıcaktım...
    -nereye gidicektin?
    -hasta ziyaretine...
    (genel izleyici, 28.10.2007 12:18)
  7. (bkz: kişiyi engelle)
    (filozofil, 28.10.2007 12:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hoslanilan kiza acilamamak » kotu oylanan entry ye sevinmek » cifteler in tarihi eserleri » rubik kupu » japon atasozleri » dunyanin en kisa isimli yerlesim yeri » animality » ayni evde yasayan 3 hayvan » geyik » vaudeville for vendetta » urla nin tarihi eserleri » cocukken yapilan safliklar » sivasli nin tarihi eserleri » lalapasa nin tarihi eserleri » uefa euro 2008 » rocket arena 3 » take me shift me » askim coraplarin islandi mi geri gelsin kampanyasi » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » the man who died » babalarin ilginc laflari » ozgurlukten bahsedip alevi koyune cami yaptirmak » kedine iyi davran » liz vicious » askin gozyaslari » zuvvar » selcuk un tarihi eserleri » kanalturk un akin ipek e satilmasi » gurcan bilgic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa