moderatorun ayar verdigi entry de gul biter 

1. yazılmış bir entrye bir moderatörün ayar vermesi sonucunda entry sahibi yazarın;

*benim iyiliğim için yaptı onu, beni seviyor.

şeklinde düşünme halidir.
    #237257 (devedikeni, 12.05.2006 22:16)
  2. kısaca (bkz: yalaka mode on)
    #610759 (PhyXiuS, 06.09.2006 00:25)

© 2008 - uludağ sözlük

moderatorun ayar verdigi entry de gul biter başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. moderatorun ayar verdigi entry de gul biter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu moderatorun ayar verdigi entry de gul biter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk simdi okullu olduk zirvesi » hint yagi » barbaros » lord edgware i kim oldurdu » ramazan davulcusu » life or something like it » madem soykirim oldu nerede toplu mezarlar » abe cingene soykirimi vardir be yav » rte nin saldirgan tavri » emile verhaeren a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games