moderatorleri cok seviyoruz 

kapat
  1. çaylak olmadan önce söylenebilecek son sözlerden.

- moderatörleri çok seviyoruz.
    + formata aykırı konuştun. 20 gün çaylaklık.
    - ...
    + noktalama işaretini yanlış kullandın. 5 gün daha.
    - eeeh eytere bea...
    #1801185 (larker, 21.06.2007 18:24)
  2. + moderatörleri çok seviyoruz!
    - neden?
    + çok güzel entry siliyorlar.

+ moderatörleri çok seviyoruz!
    - neden ?
    + çok güzel çaylak yapıyorlar.
    - hımm.. tamam, anladım ben.
    #1801429 (oumar, 21.06.2007 19:21)

© 2008 - uludağ sözlük

moderatorleri cok seviyoruz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. moderatorleri cok seviyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu moderatorleri cok seviyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metallica ile serdar ortac i karsilastirmak » oruc tutmayan dayaga surunuyor demektir » pardus varken windows kullanmak » acima acinacak duruma dusersin » uludag universitesi muhendislik ve mimarlik fakultesi onundeki ucak » elektrik faturami 4 5 yildir zamsiz oduyorum » huun huur tu » sevgiliyi terk etmeye hazirlanmak » kendi kendine muhabbet etmek » canagi kirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games