moderatorler bu olaya sicak bakmiyor 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sicak cok sicak sicak daha da sicak olacak
  2. bakmiyor cesmi siyah feryade
  3. sicak cok sicak daha da sicak olacak
  4. sicak cikolatayi sicak nesquik zannetmek
  5. zall olaya el koysun
  6. her olaya bir kilif bulmak
  7. olaya bir de bu acidan bakmaya ne dersiniz
  8. olaya bizzat sahit olmak
  9. olaya fazlasiyla turk kaldim
  10. sadece olaydan olaya politiklesen durumlar

© 2008 - uludağ sözlük

moderatorler bu olaya sicak bakmiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. moderatorler bu olaya sicak bakmiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu moderatorler bu olaya sicak bakmiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the secret » heroes » bininci dunya savasi » facebook u olmayan uuserlar » human blue » uludag sozluk ten soguma nedenleri » noesis » yitik cennet » orgazm » tip fakultesi ogrencisiyim » bakirkoyspor » michelle marsh » bir boka benzemeyen komunist eylemleri » janine jansen » elimde olsaydi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » parfum reklamlarinda kapi arkasindan cikan tipler » eski sevgili gitti tatar geldi » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » metal faust » deniz feneri dernegi » vanilla fudge » hic gelme gideceksen » yilmaz ozdil » istemedigi halde netten cikmayan insan » izmir bilir ya » katlanmak » suisid » asr i saadet jargonu » psikofarmakoloji » zuhahahaha denecek entryler