moderatore sevgiler 

kapat
  1. henüz yazar olamamış bünyeler tarafından moderatöre ithaf edilmiş sevgi mesajı olabilir pekala.
    (bkz: çaylak'ın haykırışı)
    #475368 (populizmin köküne kibrit suyu, 29.07.2006 23:21 ~ 06.08.2006 20:23)

© 2008 - uludağ sözlük

moderatore sevgiler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. moderatore sevgiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu moderatore sevgiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece vardiyasina kalan seovi turu » kolbasti » azuhaha » yandex » sarkilardan akilda kalan cumleler » alvaro obregon » kisiligini oturtamamis ozenti insan » cervix uteri » dinazorus » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » for the girl » adsl faturalarindan bikmak » yabanci dil » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » devrimci turkiye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » antalya altin portakal film festivali » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » helal sut » gelin damat fotograflari » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » 2007 yilindan beri ekonomik kriz cikacak demek » zts dubnica » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » elveda rumeli » megadeth dinlerken ders calismak » ayak parmagi » ptt