moderatore kufretmeyi adetten sanmak 

kapat
  1. sözlüğe bugün üye olmuş biri olarak, farklı yazarların küfretmelerini şahit olmam ile şaşırdığım, hatalı bir izlenim almışsam birinin beni uyarmasını istediğim sanal töre.

edit:küfür kötüdür.stadlardan ve sözlüklerden uzak tutalım.
    #1612500 (bardagin dolu tarafi, 06.05.2007 00:56 ~ 01:03)
  2. (bkz: küfredince kendini adam sanmak)*
    #1612533 (dalgali kur, 06.05.2007 01:01)
  3. bazı çaylakların formatı okumadan yazar olduğunun ispatı.

uludağ sözlükte yazar olduğunuz ilk gün moderasyona bir, diğer yazarlara iki kez küfür etmek adettendir. bir nevi "hoşbulduk"tur.

bu yüzden aramıza bugün katılan arkadaşlardan ricam hemen moderasyona küfür etmeleri ve daha fazla kurallarla oynamamaları olacaktır.

van tu tri forro.
    #1612534 (deep, 06.05.2007 01:01)

© 2008 - uludağ sözlük

moderatore kufretmeyi adetten sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. moderatore kufretmeyi adetten sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu moderatore kufretmeyi adetten sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birisi beni surekli artiliyor sanki » id » doper » carmageddon apocalypse now » hipermnezi » verbal » windows vista » uludag sozluk eskisehir zirvesi » sozlukteki eski sevgili takintisi » zeynep tokus » yaran basliklar » ihsan yildirim » vakit » indian » hele bi su ramazan bitsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » bakirkoyspor » formikasyon » kapali olup okula girerken basini acan kiz » orgazm » kent » basliklari alt alta okumak » barack obama vaadleri » no country for old men » sara thunebro » sitare » teknolojik tikyler » hayati dogaclama yasayan insan » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » hellas