moderasyonu 3 sey bozar 

kapat
  1. bayat balık yedikten sonra zehirlenmek akabinde tedavi için önerilen sarımsaklı yoğurdu zehirleniriz gerekçesiyle reddetmek.
    #3680788 (naif, 18.07.2008 03:11)
  2. birinci maddesi olmayan moderasyonu 3 sey bozar başlığı.

not : hop! başlık başına kalmış ey kafir kesen musluman kedi!
    #3680824 (maydonez, 18.07.2008 03:26 ~ 03:28)

© 2008 - uludağ sözlük

moderasyonu 3 sey bozar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. moderasyonu 3 sey bozar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu moderasyonu 3 sey bozar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ettore messina » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ardini dovdurmek » ramak kalmisti » halklar kardestir lan cahil aptal » porcelain » rahatsiz adam » okul zilinin requiem for a dream ile calmasi » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » ugur dundar » the beatles brotherhood » borsa dusunce uzulen yurdum insani » cumhuriyet » tolga evren » sabri sarioglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukte gay olmasi » revenge » pinarwadi » uludag sozluk moderasyonu » useniyorum oyleyse yarin » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » yaran baslik yonlendirmeleri » islam in hosgorulu olmamasi » fifa 09 » mardin » rui jordao » 6 kasim 2002 » ua cennet » goz hapsi » sirince