moderasyon bana ne yapamaz ki 

kapat
  1. halim yalın, beni burdan alın dediğimde, alamaz ki.
    şu lanet tezi yazmama yardım edin desem, edemez ki.
    #2531339 (terbiyesiz, 29.10.2007 10:29)

© 2008 - uludağ sözlük

moderasyon bana ne yapamaz ki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. moderasyon bana ne yapamaz ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu moderasyon bana ne yapamaz ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » mehmene banu » belediye otobusunde aglamak » anlamli sarki sozleri » nevsehir » xvideos » audi r8 » turkcell » allah inanci » erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » goz doktoru » he imbayi ye imbo » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rapid share » besiktas » esat edin » abdurrahim karakoc » dusta aglamak » something s missing » adana » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » shiro ishii » banu avar » itu sozluk » ezgi kod adli hatice inci » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » mulayim » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci