moda da mayis 

kapat
  1. Şafaktan önce uyandım bahar odamdaydı
    Mayıs, çiçekleri etrafa öyle bir yaydı
    Ki varlığım büyülenmişti en derin haz'la
    Cihanda lezzet alınmaz bu duygudan fazla

Seven kadınla seven erkeğin visâli gibi
    Bütün saâdet olan mevsimin bu hâli gibi
    Sürekli sevgiyi duydukça anne topraktan
    içimde korku nedir kalmıyor yok olmaktan

Hayatı râyiha gibi sihriyle sindiren toprak
    Bugün ne semtine baksam, çiçek, çimen, yaprak
    içinde rahata varmış yatan azîz ölüler
    Demek ki böyle bahar örtüsüyle örtülüler

yahya kemal beyatli
    #1369887 (mulayim, 03.03.2007 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

moda da mayis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. moda da mayis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu moda da mayis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogrenci evi perdeleri » liberalizm sag mi sol mu meselesi » bosanmak istemiyorum » iran in uzaya uzay araci ve uydu gondermesi » fake yazar profilleri » ayse arman in sag memesi » john lennon » roger ljung » muhafazakar demokrasi » emanuela de paula a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games