mod isini bilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim yazarim isini bilir
  2. benim memurum isini bilir
  3. benim moderatorum isini bilir
  4. benim gammazim isini bilir
  5. benim rektorum isini bilir
  6. benim adminim isini bilir
  7. benim secmenim isini bilir
  8. ustam bilir isini aksamdan yapar cisini
  9. x isini
  10. isini seven insan

© 2008 - uludağ sözlük

mod isini bilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» evgeni plushenko » yaran msn iletileri » turkiye de anayasa gelistirmelerine bir bakis » franky facer » oturdugu yerden entry girmek » hukuk felsefesi » genc » kendine kulup bul » gol atip tribune kosmak » hey onbesli » yaran ayarlar » universiteye gidip gotu kalkan eski arkadas » abbadi » altinordu » akalina » eksi sozluk » caylakken yaraticiligin tavan yapmasi » porselen » dogacak gunes gibi » yalayarak yasayanlar » insanlari dinledikleri muzige gore siniflandirmak » ismaric » kulfet » aile bireylerinden gelen komik sms ler » jose fernando abascal y sousa » pegintron » lamina » pezo » beyaz zenci » sony playstation 3 » kiz tavlama sanati » 50 cent » carlitos tevez » king arthur » enver pasa » merhaba ankara zirvesi » house md » ertug ergin » ali ozdemir » ataturk » baslik entry ve nick uyumu » dostlarinin gozdesi » kavgada dayagi yedikten sonra soylenen sozler » arabaciarabayatasget » namissiz seni » menekse ile halil » hic zenci super kahramanin olmamasi » objebi » corpsefire » yaran facebook gruplari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa