mobil tv 

kapat
  1. Çok yakında bir gsm operatörünün cep telefonundan yüksek kalitede televizyon seyredilmesini sağlayan servis hizmetinin ismi.Lig tv bile var.
    #2283223 (secretcode, 08.09.2007 16:00 ~ 16:02)
  2. vlc player'dan yaptigim her turlu yayinin*, cep telefonunda* izlenebilmesi sonucu* kurdugum sisteme verdigim ad. kopirayti sorun olmasa bari..
    #2283292 (revolter00, 08.09.2007 16:13)
  3. yolda lig tv izlemenin keyfi. 2 aydır elimden düşmüyor cep telefonu. ha pardon şu an test yayınında yakında sizede ulaşır. *
    #2801533 (secretcode, 07.01.2008 03:04)

© 2008 - uludağ sözlük

mobil tv başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mobil tv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mobil tv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kosullu sevgi » skolastik dusunce » bettyboo » hospitalizm » engizek kartali » cok guzel hareketler bunlar » ekspresyonizm » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » hasan bulent kahraman » kyle s mom is a bitch » izmir de denize ciplak giren kiz » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » dingil » tankard » metris » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » oligofreni » yilmaz ozdil » asansor kullanmayi bilmeyen insan » klorofil » sappho » yugoslav futbolu » windows vista » sezgin gezgin » serbetli tatlilar » benim hemen evlenmem lazim baba » birinci batarya » ayak bakimi » anarchist penguen » yetersiz tatar