mobil lisesi 

kapat
  1. ankaradaki sorunlu öğretmenlerin yarı sürgüne gönderildiği, eğitimi berbat, özellikle kız öğrenciler için çok kötü bir seçim olacak lisedir. öğrencilikle işim yok eğleneyim ben havasındaki erkek talebelere tavsiye ettiğim okulumdur.

edit: erotik hamza isimli lakabını kendi kazanmış bir din hocası vardı benim zamanımda.
    #1060596 (medeni hali medeniyetsiz, 26.12.2006 18:36 ~ 18:37)
  2. Benimde okudugum okuldur.Cafesiyle halı sahasıyla fark yaratan bu lise, son yıllarda düzelmeye baslamısdır.Daha öncesinde Ankara 'nın en bela liselerindendir.
    #1913051 (nakipoglu, 11.07.2007 23:22 ~ 14.07.2007 22:27)
  3. okulun bulunduğu arazi eskiden mobil şirketine ait olduğu için okulun ismi hatıra olsun diye öyle kalmıştır. okulun arka taraflarında hala benzin depolarının kapakları görülebilir. ayrıca okul iki ayrı binadan oluşur değişiktir. türkiyede az rastlanan bir okuldur.
    #2114231 (turkerr, 11.08.2007 19:30)
  4. okulda bulunan öğrencisine öğretmenine pompacı lakabı takılan, kapıdan girişte kılık kıyafet yönetmeliğine* uymayan öğrenciler görüldüğünde 'şişşşştt oğlum ceketli!!, beyaz gömleklii!!' diye salak sulak bir şekilde bağıran müdür muavinlerinin bağırışlarına aldırış etmeden okula girilen, halı sahaya sahip okul. güzeldir, anılar, yaşananlar hala akıldadır.
    #2219975 (casualper, 29.08.2007 01:18 ~ 01:19)
  5. (bkz: mobil genelev)
    #2219991 (maymunlarcehennemi, 29.08.2007 01:21)

© 2008 - uludağ sözlük

mobil lisesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mobil lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mobil lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pushing daisies » haluk piyes » osman mumtaz rakmetil » yasar kabaosmanoglu » pflaume » vanilla sky » davet » golgede ve guneste futbol » sevgilinin yaninda osurmak » strec film a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci