mnkym gitti 2bin lira 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. maas 500 lira benimle de ilgilenirsen 1500 lira
  2. fcuk tan esinlenip mnkym diye marka yapmak
  3. 250 lira
  4. 100 bin lira
  5. gri 5 lira
  6. lira
  7. bir lira var mi abi
  8. sadece x lira
  9. iki bucuk lira
  10. yeni lira

© 2008 - uludağ sözlük

mnkym gitti 2bin lira başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mnkym gitti 2bin lira ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mnkym gitti 2bin lira nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pc » gokhan zan in sakatlanmasi » seks sinemasinin esrari » tayyip erdogan in msn listesi » pinarwadi » bir deniz gider bin deniz gelir » jolly joker balans » uludag sozluk » cirilciplak gitar calmak » 60 genclik » love remains the same » matrax » ben garanti cennete giderim diyen insan » akcakoca » addictive drums » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » insanlarin hortlak gormus gibi bakmasi » 99 kosmak » thakaho » agladigim gunler oldu » irib » dolphins cry » suleyman akdi » cocukken yapilan salakliklar » beziman » banyo yapmak vs dus almak » john locke » plutarco elias calles » devletin apo ya teklif goturmesi