mmorpg oynayanlarin turkce kullanmama sorunsali 

kapat
  1. can sıkan gelişmedir. en azından benim canımı sıkıyor arkadaş. iki sohbet etmek istediğim insanın yanına gidiyorum, selamımı veriyorum konuşuyoruz iyi kötü. sonra bir knaytçı, wowcu, ultimacı geliyor bozuyor şu güzel ortamı. anlamadığım şekil ve kelimelerle konuşmaya başlıyorlar, mütemadiyen ayar oluyorum. ne bileyim lan belki laf arasında küfür filan ediyor. oyun var oyun var arkadaşım. git fifa oyna, counter oyna (onlar da ayrı bir vaka gerçi), ne bileyim fm, call of duty.. hayat güzel.

(bkz: bu da böyle bir sorunumdur)
    #3393397 (oxygene, 13.05.2008 20:43)
  2. - linart da aposa ex döncez.
    - md yi +6 ya vurayım.
    - qanqa qel benim 40 görevi vardı da sc alıp itemleri yakmam lazım.
    - aga party pls?
    - no ks plssss
    türkçeyi tam olarak kullandıkları pek yoktur. sadece küfür ederken.*
    #3393411 (can bogazdan gelir, 13.05.2008 20:46)

© 2008 - uludağ sözlük

mmorpg oynayanlarin turkce kullanmama sorunsali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mmorpg oynayanlarin turkce kullanmama sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mmorpg oynayanlarin turkce kullanmama sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » eski sevgiliyi unutmak icin lambada yapmak » carmageddon 2 carpocalypse now » haybeden gercekustu ask » hizli kumanda kullanma teknikleri » kurt hareketi sosyalisttir » pisin biri » o degil de bi ulu chat vardi noldu ona » derya baykal » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » kul yutmaz » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » ugur dundar » baskici bir ailede yetismek » kinder supriz karpuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » neyzen tevfik » sarkilardan akilda kalan cumleler » yaran basliklar » doper » 12 mart 1971 » konusan sisme kadin » jean claude van damme » melissa panarello » nazim hikmet ran » hulya avsar » decay » czech national basketball league » vakit » alucard » bilinen ucu bir aradalar