mizrak savasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mizrak
  2. mizrak firlatmak
  3. mizrak cuvala girmez
  4. mizrak cuvala siganda ve sigmayanda
  5. 5 gun savasi
  6. nil savasi
  7. su savasi
  8. 6 gun savasi
  9. cin ic savasi
  10. ace savasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» freedean » msn » babanin izledigi programi sevdirme cabasi » okeyde biten oyuncunun elinin hikayesini anlatmasi » beni birakin gidip ladin i getireyim » amanda gray » carnivore » inverter » hacked » babaanneyle ayni odada uyumak » elliot smith » ac misin tok musun » ferrarisini iyi fiyat verene satan bilge » arka kapi fobisi » karizmatik cevaplar » turkiye de siyaset » ayarlara bogmak » taraf » 19 eylul » celebrity olamazsam sozluk yazarligini birakirim » fenerbahce yi desteklemek » 20 mayis 2008 turkiye slovakya maci » therion » facebook diyaloglari » cinayetten sonra iz birakmamak » esra erol la izdivac » akalina » bu albumde rocka kaydik » panayot abaci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa