mivaylayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. akaretler duraginda mivaylayan adam

© 2008 - uludağ sözlük

mivaylayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mivaylayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mivaylayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» useniyorum oyleyse yarin » 6 kasim 2002 » sirraid » helal sut » ezgi kod adli hatice inci » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » herkes bir hava » bir populer kultur magdurunun ruyalari » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » huznun isyan olsun » azimle sican mermeri deler » belediye otobusunde aglamak » bana fenerbahce mi geri verin » radyo limon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » disko krali » kablosuz internet caiz degildir » sergen yalcin » anama sovmus patron » reverie harlequin forest » caca » entry ve nick uyumu » jack daniel s » ada » goz hapsi » yaran facebook gruplari » luther » ayak parmagi » madonna yi daga kaldirirken dikkat edilecekler » her yazara bir iphone