mitingleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nurnberg mitingleri
  2. secim mitingleri
  3. vatan mitingleri
  4. mhp nin secim mitingleri
  5. cumhuriyet mitingleri
  6. dogu mitingleri
  7. solcu mitingleri
  8. kadikoy deki tkp mitingleri
  9. cumhuriyet mitingleri provokasyon
  10. turban mitingleri yolda

© 2008 - uludağ sözlük

mitingleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mitingleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mitingleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmitspor » adnan polat in hiriltisi » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » recylcle bin » kirsehir » masaustu » you fucking fat boy » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » erkege tecavuz etmek » aglamaktan yaslanmak » enderun sevgiler » kemerlerinizi baglayin » bu yaz ben cok degistim » sozlukte her gun yapilan takim kavgalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3g » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » zihin haritasi » kujata » giresun » creed » enderun sirin » toprak mansion » pc » ikinci kadin » atvde aglamak » unlulerin kisisel iletileri » fellowship » superseks » utopik kiz