mitinglerde gokyuzune guvercin salmak 

kapat
  1. ne anlama geldiğini bilmeyen yoktur galiba. barışı ve özgürlüğü temsilen yapılan eylemdir. "iyi de ulan. o güvercin elinize nasıl geçti?" diye, insanın sorası gelir.

bir de bana hep "boyalı kuş" kitabını hatırlatır.

(bkz: the painted bird)
    #2262230 (cennetten kovulan, 04.09.2007 19:43)
  2. (bkz: bülent ecevit)
    (bkz: rahşan ecevit)
    #2262240 (sapka yapamayan cuheyla, 04.09.2007 19:45)
  3. eğitimlidir efendim o güvercinler. o an için uçar giderler ama birkaç saat sonra tekrar yuvalarına dönerler. dostlar alışverişte görsün misali bir davranış yani. ayrıca her mitingte farklı güvercin salındığını düşünen arkadaş, sen! o kadar hayvanata bütçe mi dayanır bilader?? neyse güvercin iyidir.
    #2262254 (arjen robben, 04.09.2007 19:47)
  4. bu güvercinler partilerin kayıtlı ve maaşlı üyeleridir. görev anına kadar kafeslerde falan tutulurlar miting zamanı barışa ve özgürlüğe itafen gökyüzüne bırakılırlar.
    #2267398 (pipittin, 05.09.2007 16:22)

© 2008 - uludağ sözlük

mitinglerde gokyuzune guvercin salmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mitinglerde gokyuzune guvercin salmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mitinglerde gokyuzune guvercin salmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tugra » artik olmayan bir memleketi ozlemek » evren alanli » salagin onde gideni olmak » berke fakih » eksi oy veya arti oy cok mu onemlidir diyen adam » izmir » seovi » ess ess » ishal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci