mit in adam oldurme yetkisi 

kapat
  1. derin devletin mevcudiyetini ispat eden yetkidir.

http://www.sonsaniye.net/...isi-var-mis-haber9311.htm
    #1199116 (arcadian, 24.01.2007 13:37)
  2. tuncay özkanın kıçından uydurduğu yetkidir.
    #1199188 (qb1903, 24.01.2007 13:50)
  3. özel kişilerden alınan izinlerle olması gerektiğini düşünsemde olduğuna inanmadığım yetkidir. ama mit değil polis memuru bile yakalanan suçlu kişiyi çatışmaya girdi bende vurdum diyebilir ve ceza almaz.
    #1199203 (metin oktay, 24.01.2007 13:54)

© 2008 - uludağ sözlük

mit in adam oldurme yetkisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mit in adam oldurme yetkisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mit in adam oldurme yetkisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yerfistigi » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » ibrahim tatlises » final destination » the cosby show » bir deniz gider bin deniz gelir » beyaz prensli at » elektronik muzik » ask acisi ceken erkek » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » are you ready mother fucker » teknik ogretmen » gabriel garcia marquez » vice captain » seri halde arti oy veren melek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » devrimci turkiye » skibbe nin istifa etmesi » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » camel al deyince uzun marlboro light alan insan » mutluluk » uludagsozluk de temali reklam » 1000 entry » gaziosmanpasa » rename » kamil koc » all i ina g there atkilari » goz hapsi » discilerin hastalardan nefret etme nedenleri » stage name » bu maceranin sonu uzayda biter