mistik stv filmindeki ataturk gondermesi 

kapat
  1. stv de yayınlanan tüm programların örümcek beyinli insanlar tarafından yapılması ve bunları bir nimet gibi görüp de otup izleyen insanların varolduğunu gösteren olaydır.

bunlar deği miydi yemek programlarında kadınbudu köftesinin adını değiştirenler. bu tip yobaz yayınlarla ve atatürk ü karalayan programlarla hala bu kanal açık kalabiliyor ya ne ala memleket!

(günün en beğenilenlerine girdikten sonra, hazımsız stv cilerin hışmına uğrayan entry sahibi yazar, el sallıyor sizlere)
    #3417295 (sadettin kanyak, 19.05.2008 13:47 ~ 21.05.2008 15:15)
  2. (bkz: stv islam cumhuriyeti)
    #3417298 (eses taraftari porsuk canavari, 19.05.2008 13:48)
  3. atatürk'e ve cumhuriyet değerlerine yaltaklanma konusundaki başarıları ile kamuoyu oluşturan ve kendilerini kabul ettiren ılımlı islamistlerin, feleğin çarkı kendilerinden yana dönmeye başlayınca ne kadar çirkin ne kadar aşağılık fiillerin faili olabileceğini anlamamızı sağlayan gönderme. zamanında neredeyse kemalistti bunlar, sonra atatürk de insan putlaştırmamak lazım noktasına getirdiler. şimdi neredeyse deccal ilan edecekler. yuh ulan alayınıza yuh!
    #3417335 (damat hobbit pasa, 19.05.2008 13:54)
  4. önünde sonunda götlerine girecek olan göndermelerdir. sabırsızlıkla bekliyoruz efenim.
    #3417363 (isi degistirgeci, 19.05.2008 13:58)
  5. aslen kanal kapatma nedenidir.
    #3418597 (kekistanlihobbit, 19.05.2008 18:07)
  6. üstbilinç o sahnenin ataturk'e yapılan bir hareket olmadığını idrak etse dahi, bu bilinçaltına atatürk'ten nefret etme gibi bir duyguyu zerk edecektir. ecnebilerin subliminal message dediği olaydır.
    #3418894 (ayyash07, 19.05.2008 19:11 ~ 19:12)

© 2008 - uludağ sözlük

mistik stv filmindeki ataturk gondermesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mistik stv filmindeki ataturk gondermesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mistik stv filmindeki ataturk gondermesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim en iyi dostum sigaram » yigit ozgur esprileri » hastasi ile yatan doktor » seyyid huseyin nasr » turklerin pipilerinin 12 inc yani 30 cm olmasi » hypochondriac » moonlight sonata » imhotep » fc zestaponi » entry nick uyumsuzlugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games