miss bon 

kapat
  1. kent firması tarafından üretilen şeker.ama üzerinde ne hikmetse tereyağlı şeker falan yazıyor.bir de bunun bir reklamı vardı,böyle peruk takmış,zayıf ama iri göğüslü bir kız oynuyordu.hastasıydım o reklamın.sonra kaldırdılar herhalde o reklamı.uzun bir süredir göremiyorum.bir de tabii o meşhur şarkısı...

hey mis bon
    kahveli karamelli
    hey mis bon
    çok çok çok lezzetli
    sen de ye
    hiç durma var bu keyfe
    içi fıkır, dışı kıtır
    onu yiyen kıpır kıpır

(tam bu kıpır kıpır kısmında, o bahsettiğim iri göğüslü kız,kameraya yaklaşıyor ve...ıyyy!bak tüylerim tiken tiken oldu yine.daha fazla anlatamıyacam.)
    #333835 (prestij muzik ailesi, 10.06.2006 04:03)
  2. reklam müziği mambo italiano şarkısından esinlenerek hazırlanmıştır.
    #646065 (ms.viking, 18.09.2006 18:22)
  3. doğru kullanımı için (bkz: missbon).
    #654126 (Sulh, 21.09.2006 18:03)

© 2008 - uludağ sözlük

miss bon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. miss bon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu miss bon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» farkina varamamak » mr and mrs brown » ultra emperyalizm » kars » complicated » kafasi calisan ac kalmaz » deniz feneri dernegi » sozlukte pazartesi sabahi » dunyanin en korkulan taraftari » entry eksilerken godfather theme dinlemek » cep telefonunu duvara firlatmak » catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » kenofobi » elfmsd » gunluk hayat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran yildizlar » fikri sonmez » erzincan » hugo lloris » muratboz com » ruyada dis hekimi gormek » 6 pas » bedevi kulturu » damda gezer miyav miyav der » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » talih kusu » as i am » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » 5 m migros » acarlar bp