misket elmasi 

1. Ankara ve çevresinde yetiştirilen, Amasya elmasının daha küçük ve daha tatlı olanı.*
    #3262380 (larker, 12.04.2008 21:39)
  2. enfes kokusu olan elma türü. genellikle küçük ve yeşildir.
    #3723631 (dulgerbob inciryapragi, 26.07.2008 13:09)
  3. mayhoş bir tadı vardır. küçüklüğüne ragmen bayağı suludur.
    #3723721 (dusunenadam, 26.07.2008 13:27)

© 2008 - uludağ sözlük

misket elmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. misket elmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu misket elmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevisirken birbirinin uzerine mum dokmek » metin tekin » concept insan » tuzla » dimitar berbatov » uyumuyorum gozlerimi dinlendiriyorum » bos kitap » activia yiyenlerin diyaloglari » can atakli » yaran youtube kufurleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci