misir in isgali 

kapat
  1. tarih 1798'i göstermektedir. kadim dost fransa yanlış yapmış, mısır'ı işgal etmiştir. bunun üzerine osmanlı, ingiltere ve rusya'yla anlaşmıştır. ingilizler, fransız donanmalarını ateşe vermişler, osmanlı fransa'yla anlaşma imzalamıştır. anlaşmadan sonra ingilizler, ışık hızıyla fransa'dan yana olmuş, bir asırdan fazla zamandan sonra fransızlarla kol kola anadolu'mu işgal etmişlerdir.
    #956298 (sehir zorbasi, 06.12.2006 00:01 ~ 12.01.2007 20:27)
  2. saddam serbest olsaydı, ilk şüphe edilecek şahıs olması muhtemel işgal.

(bkz: saddam ın kuveyt i işgal etmesi.)
    #956368 (pilotmont, 06.12.2006 00:12)

© 2008 - uludağ sözlük

misir in isgali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. misir in isgali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu misir in isgali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran yanlis okumalar » mustafa denizli nin besiktas in basina getirilmesi » ilk deniz ucaklari » bilgi ve belge yonetimi » italiano » izlandanin satiliga cikmasi » bos beles entryler » tatilde calismak » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » kibir » cikin sikin birbirinize » tuhh kahretsin » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » 12 01 2007 » hep boyle kal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3 telli bass gitar » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » bir memenin ardindan » kar yagarken dinlenecek sarkilar » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » cok guzel hareketler bunlar » cocuklarla girilen diyaloglar » onune gelene hakaret eden basbakan » felsefenin tesellesi » anneanneden duyulan atasozleri » ask sarsar » kemal was gay » sekura » barack obama » sigara birakanlara tavsiyeler