misir gevregi 

kapat
  1. amerikalıların genelde kahvaltıda tercih ettiği yiyecek. genelde üzerine süt dökülür ama kıtır olarakta tüketilebilir. yıllardır ülkemizde ticari anlamda yaygınlaşmaya çalışsada tutmamıştır. bunun nedeni, zengin doğu ve batı mutfağından beslenmemizdir.
    #2693467 (kisa sureli bellek kaybi, 13.12.2007 18:08)
  2. zayıflamak için kullanıldığında asla fayda etmeyen yiyecek. daha çok kilo alıyor insan. *
    #2693497 (fishandcips, 13.12.2007 18:26)
  3. Kalorisi yüksek, yağ oranı düşük mısırdan yapılan hödödür (yağı düşük gören sazanların kilo vermek için kullanıldığını zannettikleri kalori bombasıdır), evde hiç yemek yoksa ve dışarıya çıkıcak bi kahraman da mevcut değilse başvurulacak son çaredir.
    #2693693 (kasarlitost, 13.12.2007 19:53)
  4. öğrenci evinin olmazsa olmazı, her sabahki kahvaltımız. evde bir paket makarna bile yokken o vardır. **
    #3390353 (johnnyturhan, 13.05.2008 01:37)
  5. bilimum gazlı içeceklerle teketilebilen nefis gıda.
    #3692547 (gimenez, 20.07.2008 18:51)

© 2008 - uludağ sözlük

misir gevregi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. misir gevregi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu misir gevregi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bedevi kulturu » viski cacik » afyonkarahisar » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » ibibik » ali baris kurt » bombibom » giresun » metrobus soforu » zurna » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler » alkislarlayasiyorum com » minik kelebek » jack daniel s » powerofaith » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » smoke screen » iki tasagim onume aksin » ben bu yaziyi sana yazdim » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » mudur » sozlukle ilgili istekler » cocuklar duymasin » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » bilgi sozluk » cuneyt akeroglu » cuzdanda bulunan zimbirtilar » football tycoon