misilleme tecavuzu 

kapat

1. doğu illerinin yeni favorisi. bir çeşit berdel. bizim kıza tecavüz ettiniz karsılığında biz de sizinkine tecavüz ederiz mantığı (mantıksızlığı). hatta sizin kız ufaksa büyümesini beklerizde deme. kadınların da bu olaya yardım etmesi, aynı anda birkaç adamın gözleri bağlı 12 yasında (evet yazıyla oniki yıl yaşamış travmaya bak) ne olduğunu anlamayan çok canım acıdı diye ağlayan bir kız tecavüz etmesi.. normalde bu kızı da öldürürler ama babasi diyor ki " kendi rızasıyla olsa vururduk ama bu istemeden oldu, hala benım kızım, yaşayacak" keşke öldürse, o kızın öyle bir yerde onması, tekrar hayata dönmesi mümkün değil.. sonra marjinal faydaherseye küfür ediyor. eder tabi.. tecavüz edene aynısını yapacaklar, cidden aklıma baska bir çözüm gelmiyor. o çaresizliği, kendini gözyaslarınla yıkasan da arınamama duygusunu hissedecek.. sinirliyim evet
    #723206 (marjinal fayda, 11.10.2006 13:05)
  2. bütün yaşama isteği pompalayan damarlarımı daraltan ve nefes alamadan okunan durum !!!

kişisel yorumum : ben karşı ailenin kızını diil, bu insanlık dışı hareketi yapanı tüm köyün elinden geçirtip sonrada hadım ederek ortaya bir yere bırakırdım.
    #723222 (cumartesi gecesi uykusu, 11.10.2006 13:11)
  3. pazar gunu hurriyet gazetesinden okudugum, beni deli eden, yahu ne oluyor marsta mı yasıyoruz biz dedirten hadise.

kısaca adamın biri oglunu evlendiriyor, gelininin bakire olmadıgını oglu ertesi sabah kosa kosa babasına sikayet ediyor, geline soruyorlar sana bunu kim yaptı diye, gelin eh peh hebele hubele deyip bir isim veriyor. verilen ismin dogru olup olmadıgı bile arastırılmadan o kisinin kız kardesi kacırılıyor. kacırılan kız 12 yasında ve gelinin kayınpederi tarafından gelinin kayınvalidesininde yardımıyla o 12 yasındaki kıza tecavuz ediliyor...

durum bu kadar vahim, bu kadar dusundurucu, bu kadar cehalet, cehalet, cehalet...ve bunlar gercek bir ruya degil....
    #723254 (kabaktadi, 11.10.2006 13:21 ~ 13:22)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

misilleme tecavuzu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. misilleme tecavuzu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu misilleme tecavuzu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about misilleme tecavuzu. Copyrights of the articles are belong to their authors.