misilleme edit 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. edit yapmadan edit notu yazmak
  2. misilleme
  3. misilleme tecavuzu
  4. misilleme basliklar
  5. fransa ya misilleme
  6. ateiste misilleme yapan ahmak musluman
  7. misilleme bahane sozluk yeni basliklar kazaniyor
  8. edit plus
  9. edit
  10. edit hun

© 2008 - uludağ sözlük

misilleme edit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. misilleme edit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu misilleme edit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arditi » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » desifreolmusdisiuuser » ruyada entry girmek » simdi onlar dusunsun » extended substance » subat » ayelet zurer » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » cehennemde gerekli malzemeler » sigarayi birakmanin zararlari » galatasaray atkisi » mutlu ol yeter » akp biyigi » vanity is definitely my favourite sin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » batiskaf » ismail bey hani » sesleri gormek » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » cahillikler kitabi » jean marie gustave le clezio » kaltar » musaaden olursa ben gidiyorum » t bag » ask karartir » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » uyumadan once the bards song dinlemek » metroda cift kale mac yapmak