misilledim mutluyum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cok mutluyum
  2. mutluyum
  3. dokunmayin mutluyum
  4. bayburtluyum cok mutluyum
  5. cok mutluyum cunku
  6. mutluyum huzurluyum
  7. mutluyum pkk yi kurtardim
  8. dovmem var mutluyum
  9. o kadar mutluyum ki
  10. ayar yedim mutluyum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» arabam var » ryan gosling » husnu yalinkilic » gulse birsel » dunyanin sokaklari » little women » yaran anne baba diyaloglari » ispir in tarihi eserleri » howlin wolf » dunyadan inmek » hendrix » kyma » ne guzel guldun » eksi kaca kadar kojiro hyuga » tiramola » revelations » giyinmesini bilmeyen hatunlar » converse giyen turbanli kiz » hesabini kamuya acan facebook guzeli » var misin yok musun » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri » yabanci kelimelerin kullanilmasindan irrite olmak » padding » gilberto silva » radyo sol » just in time » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » liberal olan uuserlar » fakir olmasina ragmen sevgilisi olan kimse a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa