misi 

kapat
  1. bursa 'nın nilufer ilçesine baglı bir koyu. eski bir rum koyudur. sarapları meshurdur.
    (kabaktadi, 21.10.2006 05:27)
  2. "misili ibo" lakaplı delikanlısı olan,piknikçiler için ideal bir köy.
    (evsel atik, 08.05.2008 00:23 ~ 00:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir ilk yardim teknigi olarak sigara icirmek » eyvallah brada » cay i teemmul » sungur savran » die welle » bokumdan bomba yapan adam » bey i bi l vefa » hizmet ici egitim » koy koy koy » yol ayrimina gelmek » ben seni hak etmiyorum » akon » itiraf com » waltz of the butterfly » kekistanlihobbit » evli olmamak » ataturk hakkinda ne dediler » old love » masa ortusu » guntekin onay » lacie heart » incirlik te turk askerinin kelepcelenmesi » uzaklara gitme arzusu » sakarya universitesi » chatin » the girl next door » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » eva longoria » sagdan giden yayalar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa