mischa 

kapat
  1. 4. nesil yazardır. sözlük kullanıcısı ya da ne bileyim fake mi desem, yalaka mı desem, faşist mi yobaz mı, laik mi, bölücü mü, insan mı... * hoş gelişler ola. belli ki yazmaya çok meraklı bir arkadaşımız. Takip edilebilirliği konusunda nedense hiç şüphem yoktur. kolay gelsindir.
    #1708090 (insaneti, 31.05.2007 15:26 ~ 15:28)
  2. farklı biri. hindistan cevizinin içine çam fıstığı koy, onu çikolata sosuna bula, bak düşün daha yanından bile geçemiyorsun.
    kendisi ile ''ich möchte um die welt reisen'' dediği andan itibaren yollarımız kesişmiştir.
    o hep im juli...
    şekeeeeeeeeeer.
    seni çok severiiim ben. beni hem konsere çağırdı. hemde şeboya.
    #1743843 (biravekahve, 09.06.2007 13:08)
  3. o da bir ialli imi$*..**
    #1815657 (mümkünsüz, 24.06.2007 17:08 ~ 17:09)
  4. Tüm şarkılarda ondan parçalar vardır. Sevdikçe sevilen, sevildikçe sevdirendir. ''kalbimin ucu acıdı'',''sabahlara kadar ağladım'' şeklindeki yeşilçam repliklerini günlük hayatta kullanmamızı sağlayan, yetenekli, zeki, etkileyici, güzel, kişidir. En sevdiğimdir. Kuzumdur.

Gelmişim, istemdışı yaptırılanlara öfkeliyim biraz. Yaşamla aramda büyük kavgalar yok uzun süredir. Ben ona karışmıyorum o da benden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyor. Zorluklar, geçen zaman, anılar, gerginlikler... ve geride bırakılmaya mahkum olan diğer tüm şeyler. Hepsiyle yollarımı ayırmışım bekliyorum otobüs durağında. Çantam var sağ yanımda, sol yanımda sen... üç saat sınırlamam olmadan bir dal sigara yakıyorum. Bin dal sen doluyorsun içime. içimde tutuyorum, gözlerim doluyor. Duman duman akıyorsun gözlerimden. renkli kağıtlara yazdığın satırlar dudaklarımdan dökülüyor ezbere. Kağıttaki kokun kalbime doluyor, teninin rengi aydınlatıyor yüreğimin karasını ve iri gözlerinin ışıltısıyla silkinip hayata dönüyorum tekrardan. Seni yaşıyorum, seninle yaşıyorum...
    #2112612 (insaneti, 11.08.2007 15:02 ~ 15:03)
  5. (bkz: mischa barton)
    #2112637 (pyndemonium, 11.08.2007 15:07)
  6. ankara gop'ta filistin caddesi'nde bulunan kaliteli bar adı.
    #2112647 (casualper, 11.08.2007 15:08)
  7. yazmaya çalıştım. yazmak ölmek demek. sayfalar birbirini kovaladı. kalemlerle anlaşamadım. öfkemi onlardan çıkardım. duvarlara çaldım hunharca. mürekkepleri aktı içime. damla damla... yazamadım. silmek kadar kolay olmuyormuş yeniden kurmak bir hayatı. bilemedim. denedim ama. çocukça, çırpınarak yüzmeyi öğrendim. adalar aştım, kıyılar gördüm sandım ama hep en baştaydım. senden gidemedim. her kulaçta tükendim. nefesim kesildi, kalbim çarptı hızlıca ve sen aklıma geldin yeniden. hala çarpıyor. duracak bir gün ve yine suçlu ben olacağım. güçsüz, iradesiz, zayıf biri olarak yitip gideceğim. istediklerini veremedim ya da istediklerin bende yoktu. bilmiyorum. aslında pek fazla şey bilmiyordum da. senden öğrendim. seninleyken keşfettim çoğu şeyi... şu an o kadar boşum ki... sadece sigara içiyorum. o da zeka gerektirmiyor pek fazla. zekaya da gerek yok bu ortamda. düşünülüyor, planlanıyor ve yaptırılıyor.
    sesini duymak için telefona yelteniyorum, gururuma yenik düşüyorum. çünkü her konuşma bir hüsran, her konuşma bir tükeniş olarak geri dönüyor bana. bitiyorum her an. her an eksiliyor bir uzvum. her anonsta sabit fikirlerini kırdığını düşünüp dışarı fırlıyorum. her geri dönüşümde bir küfür savuruyorum, bir kalp kırıyorum. tek kalp için yüzlercesini feda etmeye hazırım diyorum. aptallıkla suçluyorum kendimi...
    asla kaybolmayacak bir şey varsa o da senin bendeki yerin olacak diyorum. zamana bırakıyorum kendimi. umutlanıyorum. karışıyorum. anlamsızlaşıyor her şey... ağlıyorum. hiç ağlamadığım kadar hem de... seni sevmem bir şey değiştirmeyecek biliyorum ama elimde değil...
    #2361139 (insaneti, 22.09.2007 17:22)
  8. bursa'yı gezdim... karış karış, defalarca... gözyaşı vardı arnavut kaldırımlı dar sokaklarında. damlaları takip ettim. yolumu bulmaya çalıştım. yoruldum... ilk kez tükendiğimi hissettim... yıkmışlar evimizi, bunu farkettim. küçük odalarımızı acımadan dağıtmışlar koca demir güllelerle...
    #2565076 (insaneti, 07.11.2007 03:24)

© 2008 - uludağ sözlük

mischa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mischa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mischa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» infernal » sicarken kica sicrayan su » my heart belongs to daddy » buck dich » bir onlibero ekolu olarak rakibi isiran oyuncu » alicilarin ayariyla oynamak » rapper ninja » american history x » istanbul gizemleri » marcus faison a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci