misal mmtyvs arkadasima benzeyen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mmtyvs
  2. arkadasima dokunma
  3. 4 tane cok yakin kiz arkadasima kendi hikayelerine
  4. misal
  5. misal ben
  6. farz i misal
  7. alem i misal
  8. sui misal emsal olamaz
  9. suy i kagithane de mecnun misal
  10. hani birisi daha cok sever ya bizimkisi o misal

© 2008 - uludağ sözlük

misal mmtyvs arkadasima benzeyen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. misal mmtyvs arkadasima benzeyen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu misal mmtyvs arkadasima benzeyen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» camp lazlo » erol gunaydin » hayaller aleminin krali ya da cesi » sevdiginin ismini asfalta yazmak » yumurtanin fircalanmams tarafi » les 120 journees de sodome » yorguc pasa camii » en yakin arkadasin olmesi » kocasi isteyken esinin arkadasiyla icki icen kadin » musa tasdelen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci