misafirperver 

kapat
  1. misafirleri seven, onlara her türlü yardımı ve önemi gösteren, konuk seven kişi. anadolu'daki insanların kanında bulunan bir özellik.
    #256835 (asiti kaçmış kola, 18.05.2006 14:15)
  2. sözlük versiyonu yeni gelmiş yazarlara anında başlık açıp hoş beş eden.
    (bkz: ecayip heyvanlara benziyirsen)
    #3379265 (vattafakizgoin10, 10.05.2008 13:42)
  3. (bkz: türk halkı)
    #3379290 (sokaklambasi, 10.05.2008 13:49)
  4. Misafirlere iyi hizmet eden, evden gidene kadar onların yüzlerine gülen ve misafirlerin evdev gittiği anda o eve birdaha gitme düşüncesini veren kişidir. Türk milletide çok misafirperverdir. Özellikle erkeklerin evde yapmadığı misafirperverliği bir kadın geldiği zaman acayip güzel bir şekilde yaparlar. Hele turistlere acayip iyi misapirperverlikleri vardır. Amaç tabi yurdumuzun güzelliklerini göstermek.
    #3379957 (karanligin lideri, 10.05.2008 17:33)

© 2008 - uludağ sözlük

misafirperver başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. misafirperver ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu misafirperver nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarinin nicklerinden sikinti cekmesi » wtb » vbulletin » agam bu suyun esansi eksik » vujacic » avusturya » wts » ben bunu sevdim » hanutcu » metallica konserinde kuran la sahneye atlamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci