misafirlikte soylenen pembe yalanlar 

/ 2
kapat
  1. ayyy niye zahmet ettiniz.
    #3373150 (Alcapon, 08.05.2008 20:47)
  2. -eh geç oldu biz kalkalım artık
    -aaa bu saatte nereye kalın bu gece yatakları yaptım.
    -eh kalalım bari
    -ben size pijama getireyim
    -gerek yok biz yanımızda getirmiştik.
    #3373194 (sidewinder, 08.05.2008 21:05)
  3. "size de çok zahmet verdik."
    yalan işte. zahmet olacağını bu kadar dert etsen, zaten gelmezsin.
    üstelik evde de "x de hiç hazırlık yapmamış canım, ayda yılda bir gidiyoruz, ayıp ayol." diye yakınırsın.

"yeni eviniz çok güzel döşenmiş, allah mutlu mesut oturmak nasip etsin. nerden aldınız mobilyaları?"
    yalan bu da. eve gidince ne dedikodular yapacaksın biliyorum seni. yok perdesi çirkinmiş de, halısı koltuğa uymamış, salon çok darmış bıdı bıdı edeceksin, adım gibi eminim. üstelik nerden aldıklarıyla da zerre ilgilenmiyorsun.

"eline sağlık şekerim. bi ara tarifini alırım bu kekin. ehehe."
    al işte, gene yalan. eve döndüğünde miden ağrısa, "x'in keki de neydi öyle yahu, mideme oturdu resmen" dersin sen. bi de tarif marif diyip kuyruk takmıyor musun şu yalana.

- teyzelerin elini öptün mü çocuğum?
    + ay annesi rahat bırak çocuğu allah aşkına, küçük o daha. öğrenir, öğrenir.

bunu söylerken de içinden, "çocuğuna da bir şey öğretememiş bu. eşşek kadar da kız/oğlan hem!" diye geçirmiyorsan ne oluyum.
    #3373231 (filozofil, 08.05.2008 21:16)
  4. -biz artik kalksak, vagit gec oldu,
    -yok canim daha erken, daha 15 dk var uyumama. *
    #3373266 (basan, 08.05.2008 21:25 ~ 21:26)
  5. - o kadar tokuz ki, yedik de geldik evde (iki boklu bisküvine kalanı sksinler)
    - ay lütfen biraz daha alın (habersiz gelirsen böyle suratın düşer işte aç karı)
    - yok yok tamamım ben (mına kodumun cimrileri)
    - olmadı ama!!!

olmayan ne be? olmayan ne?
    #3373272 (feri ats, 08.05.2008 21:27)
  6. tv izlerken de söylenen türleri de vardır şöyle ki;

ev sahibi kanalları gezmektedir, misafir içinden:
    -(yaa şu kurtlar vadisini açsa bari).

ev sahibi, kurtlar vadisine gelince:

-şunlarında savaşları dövüşleri bitmedi, saçma sapan bir dizi yaa.
    -evet yaa osman'cım lanet olsun bunlara da dövüşlerine de, mahvettiler tv'leri. aç bir belgeselde izleyelim bari.(hay ağzına yaa. çokta kritik bi bölümdü)
    -aa doğru(ne belgeseli a.ına koyım yaa)
    #3373290 (hoyrat hayalet casper, 08.05.2008 21:33 ~ 12.05.2008 09:17)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

misafirlikte soylenen pembe yalanlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. misafirlikte soylenen pembe yalanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu misafirlikte soylenen pembe yalanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaldirilmis kizi indirmek » hanan pacha » bilgiguvenligi gov tr » olumlu olumsuz » the godfather » futbol konusunda turkiye yi ingiltere sananlar » sarilsam usur musunuz » cin seddi bitiminde turklerin ilk tepkisi » ceko ne lan » dayak yedigini gururla anlatan kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci