misafirlikte soylenen gulpembe yalanlar 

kapat
  1. sesi güzel çocuğa "hadi bi şarkı söyle de amcamlar dinlesin" denmesi sonucu çocuğun gulpembe şarkısına başlayıp ortasında unutmasından kelli kafadan sallaması durumudur.

en son bıraktığımda "buz yağmurlarıyla bir gün bittik gittik" diyordu.
    (hebeley episode II, 08.05.2008 21:36)
  2. bizim oğlanlı söz öbeği ile başlayan bütün cümleler.yalan olmasa da abartı payı var kesin.misal benim annem beni çok över.''sigarası yok,içkisi yok'' diye ama nerde?
    (oylesine, 08.05.2008 22:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» winchester » almanca » maddeyi esas almak » tepsi minare » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » repertir » sukunet » dinozor » counter strike da t tusuyla iz birakmak » arka siradakiler » kurtlar vadisi pusu » less » penis lokantasi » club atletico de madrid » duman » bulent uygun » olursen sorumlusu sensin » sultantepe hoyugu » brick top » bana bak » eski sevgilinin dildosunu satin almak » kitab i ask » adidas » komik bir sey varsa soyleyin biz de gulelim » haydarpasa garinda » kilis in tarihi eserleri » any colour you like » en begenilen yazar nickleri » de train a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa