misafirlige gidilen evin kiziyla iliskiye girmek 

kapat
  1. kızı babasından istersiniz. verirse, sonrasında nikahdı düğündü ne gerekiyorsa yaparsınız. sonra da nasıl biliyosanız halledersiniz. neden olmasındır.
    #2528501 (ogasi, 28.10.2007 16:28)
  2. kızın güzel olması durumunda anneye dönüp neden benim bu kızdan haberip yok denilip mutfakta çay doldurmayla şekeri karıştarması arasında cereyan edilecek hadisedir.
    #2528841 (KUROCK, 28.10.2007 18:13)
  3. bunun oncesinde misafirlige gidilen evin tuvaletine sicmak vardir, soyle ki oyle bir sicilir ki sifonu cekersin bok gitmez, ustune bir de tuvalette firca da yoktur. alakasiz mi oldu? burasi kopma anidir, sonradan her sey olabilir, evin kiziyla iliskiye de girilir baska seyler de yapilir, yapilmaz mi, yapilir.
    #4259735 (ben hep 17 yasindayim, 21.11.2008 12:39)
  4. şeytana uyan kız ve misafir rolunde ki şahsın ilişkisidir.normal ilişkiden farkı erkeğin deplasmanda olmasıdır ki abisi, amcasının oğlu, babası gibi şahsiyetlerin varlığı misafir için büyük tehlikedir.

(bkz: dikkat abi çıkabilir)
    #4259760 (kenderuntanbul, 21.11.2008 12:43)
  5. garabetten beklediğim eylem. hayret. nası olduda bu kızı es geçti, aklım almıyor. olasıdır diye başlayan yazıyı sabırsızlıkla bekliyorum.
    #4259780 (pakize karada, 21.11.2008 12:47 ~ 13:06)
  6. Her erkeğin ulaşamadığı Çok cesaret isteyen bi yaklaşım.Ev kızının kendine hakim olması ise 2. etkendir.
    Burda erkeğin çok esrarengiz,asi gözükmesi,zengin olması,kız esmerse sarışın sarışınsa esmer olması em can yakıcı ipuçlarıdır.Bunlar olmadanda başarabilene helal olsundur.
    #4259807 (kalapaklus, 21.11.2008 12:55)
  7. başlığı okuduğumda garabet tarafından açılmış olduğunu düşündüğüm başlık. akabinde şaşırdım.*
    #4259812 (ereksiyon kontrolu, 21.11.2008 12:56)
  8. kadın cinsiyetine dahilseniz, pek iyi karşılanmaz.

erkek cinsiyetine dahilseniz, allah belanızı versin. erotik hikayeleri entrye dönüştürmeyin yahu.
    #4259825 (musait bir yerde, 21.11.2008 12:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

misafirlige gidilen evin kiziyla iliskiye girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. misafirlige gidilen evin kiziyla iliskiye girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu misafirlige gidilen evin kiziyla iliskiye girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about misafirlige gidilen evin kiziyla iliskiye girmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.