misafirin kizimi sana vereyim mi deyip got etmesi 

kapat
  1. karakter sınırına takılan bir başlık diyerek tanım yapalım ve ardından esas başlığı verelim:
    eve misafirliğe gelen akrabanın sevdiği çocuğu "sana kızı mı vereyim mi ehehehe" diyerek göt etmesi.

son derece boktan bir hadisedir. adamı kızlardan soğutur.

evde birden toplu bir şekilde hazırlık olur. siz içinizden "noluyo anuna goyim" demeden anne açıklamayı yapar. "rüstem amcanlar gelecekler". "o kim?" dersiniz cevap verir: "babanın bilmem nerden bir akrabası".

neyse.. fazla umursamazsınız. televizyon seyrederken gelirler. içeri buyur etmeler, hoşgeldinlerin ardından ortalık yatışır. sonra en son siz millete hoşgeldiniz der televizyona yakın bir yere oturursunuz.

rüstem amcanın da hoş bir kızı vardır hani, dikkat çekmemiş değildir ama hem ortamın müsait olmaması hem de kızın "nerden geldim ya ben buraya" bakışı sizi soğutmuştur. neyse televizyon izlemekten vazgeçip siz kıza kaçamak bakışlar atarsınız yine de.

sonra laf döner dolaşır çocuklara gelir. rüstem amca sizi göstererek sorar: "bu küçüğün adı ne? pek sessiz bir şeye benziyor."

biraz mutlu olursunuz çünkü ilgi üstünüzdedir, hem kızın size bakma ihtimali de artmıştır. sonra baba cevap verir: "domain"

ardından skindirik rüstem amca ilk bombayı patlatır: "maşallah maşallah, gel hele bakayım domain sünnet oldun mu la sen?... yoksa erkek değil misin?.. nihaha"

ohaaaa... ilk darbe gelmiştir. içinizden "amına koyayım senin rüstem amca madara ettin beni kıza" dedikten sonra, kızarmış suratla önünüze bakarsınız. allah'tan baba devreye girer: "e olmaz olur mu canım. kaç sene önce o işi hallettik biz".

ve hemen ardından ekler "benim oğlum domain, tam erkektir, çalışkandır da, geçen yıl takdir belgesi aldı amcası."

o an karizmayı kurtaran babaya ayrı bir sevgi besler ve şukelayı basarsınız. ama ardından sanki o gün sizi göt etmekle özel görevlendirilmiş rüstem ibnesi devreye tekrar girer: "hımmmm... aferin aferin gel yanıma bakayım."

usulca ve biraz da gururlu yanına gidersiniz.

ve son darbeyi vuran cümle gelir: "olum domain sen akıllı çocukmuşsun. bak kızımı sana verem mi aslı'yı? he? ister misin? nihahaha"

ardından olaylar gelişir... birden herkeste alaycı bir gülüş, aslı'da utangaç ve bir o kadar da " la kala kala bu mala mı kaldım" bakışları, ben de yıkılan hayaller, rüstem pezevengine edilen küfürler ve eksilen özgüven.

halbuki böyle mi olacaktı? ulan ben o kızı ufaktan kesip öyle ayara getirecektim, ona oyuncağımı, kız kardeşimin sindy bebeğini verecektim. o da sevecekti beni. ama sen zamansız girdin, işin içine ettin. a..mına koyayım rüstem amca. lan hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.

neyse..
    #1860846 (domaine hasret yumusak g, 04.07.2007 01:46 ~ 09.08.2007 11:41)
  2. "...oğlum amcalara pipini göster..." diyen neslin arkadaşıdır ve kız babasıdır. misafirliğe geldiğinde yanında oğlu olsa "hadi göster amcana pipiyi" diyecektir ama şartlar elverişsiz olduğundan dolayı kızı üzerinden prim yapma yoluna gider. işin en kötüsü siz daha çocuksunuzdur "...ver tabi ya, tamda sevişme zamanım gelmişti..."* deme ihtimaliniz yoktur. el mecbur utanıp başınızı önünüze eğersiniz, gelen misafir kıza kaçamak bakışlar atar ve odayı terk edersiniz.
    #1861713 (arpaci kumrusu, 04.07.2007 11:02)
  3. kızlar için ise; ogluma alıyım mı seni? sorusuyla yer değiştirendir. na alıyorsun sebze ya da ev falan mı?

tanım: evrimini tamamlayamamış insan muhabbetleri.
    #1861725 (tatlı su levregi, 04.07.2007 11:04)
  4. * küçükken kızlarını vermeye can atanlar , evlenme çağı geldiğinde ortadan kaybolurlar.

- Amca senin kız vardı bana verecektin hani ?
    + hadi layn hayta ..kız mız yok sana ..ne kızı ..zamanın da alsaydın hehehe..
    - ama o zaman 5 yaşındaydım
    + ne günlerdi değil mi ama...pehhh
    - ..?!
    #1861765 (getirmebenioraya, 04.07.2007 11:15)
  5. misafirin kızını peşkeş çekip aslında göt olması durumudur.
    #1920490 (kumquat mojito, 12.07.2007 20:57 ~ 21:15)
  6. bunun gibi bir de bizim oglan kalıbı vardır ki, misafirin birşey yapmasına gerek kalmaz.
    #1920504 (ELeCTrO, 12.07.2007 20:59)
  7. (bkz: misafirin kizimi sana vereyim mi deyip got vermesi)

edit: bu entry başlığın sözlük içindeki yeri ile ilgili değil. silmeyin.
    #1920549 (mevta, 12.07.2007 21:04 ~ 01.09.2008 23:47)
  8. misafirliğe gittiğinizde ev sahibi amcanın benim 3 oglum var surda surda surda calisiyorlar sec begen al demesi..
    inanın daha kötü..
    #1922112 (gulnasli, 12.07.2007 23:29)
  9. akabinde; misafiri benim gozum senin hanimda diyerek got etmek
    #1922152 (deatly, 12.07.2007 23:32)
  10. (bkz: göt misafirin sana vereyim mi deyip ayıp etmesi)
    #1924551 (sıpa, 13.07.2007 09:17)
  11. yıl 1990 misafirin bana kızını vermesi teklifi.
    vee yıl 2007 (bkz: ne oldu bizim kız isi)
    #2498029 (memcos, 21.10.2007 06:52)
  12. (bkz: isteyenin bir yuzu kara vermeyen appiah)
    #2575281 (calemityceyn, 10.11.2007 02:32)
  13. +oynadın mı burcuyla, öptü mü kardeş seni
    -töbe de anne estafurullah
    +noluyo lan bu çocuğa
    +hep televizyondan görüyo lan
    #2887899 (agzini kirdigim, 24.01.2008 02:43 ~ 02:44)
  14. babam: kız seni oğluma alayım mı?
    kız: oğlun çirkin ama.
    ben: sen kendine bak tipsiz.
    kızın babası: sen ne diyorsun benim dünyalar güzeli prenses kızıma.
    ben: mario'daki fake şişman prenses ughh!
    #3055181 (RockBursa, 25.02.2008 05:41)
  15. böyle bi durumda sen rahat ol kızın bana verdi bile teyze diye cevap vermek gerekmektedir kanımca.
    #3310836 (night vision, 24.04.2008 01:04)
  16. yok almayım ben diye cevaplandırılabilir.
    #3392291 (DjarumTurk, 13.05.2008 16:27)
  17. gerek yok kendisi önceden vermişti zaten diyerek göt etme hamlesi karşı tarafı göt ederek ortadan kaldırılabilir. ee tabi biraz göt ister.
    #3392314 (huznun isyan olsun, 13.05.2008 16:32)
  18. (bkz: misafirin kizimi sana vereyim mi deyip got vermesi)
    #3469915 (chanson de roland, 30.05.2008 18:41)
  19. benim başıma gelseydi "kızın da vericekse sorun yok" derdim ama, kıza ayıp.
    #3899487 (chanson de roland, 01.09.2008 03:34)

© 2008 - uludağ sözlük

misafirin kizimi sana vereyim mi deyip got etmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. misafirin kizimi sana vereyim mi deyip got etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu misafirin kizimi sana vereyim mi deyip got etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » 1000 entry » antu com » metrobuslerdeki vip koltuklari » ikinci kadin » everybody s gotta learn sometime » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » the last guy » sport boys » hz ibrahim » sirince » full cikista olmak » iphone3g » haydan gelen huya gider » yavuz sultan selim agliyor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bob marley » erganun » gunluk hayat » zengin pici » her tur seks yapilir » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » sozlukle ilgili istekler » iki tasagim onume aksin » kutahya » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » imper » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » cinsel organin fermuara sikismasi » berber salonundaki yanci grup » herkes ve birkac kisi